Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Hult Prize OnCampus at UOWM

Αγαπητοί φοιτητές,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Hult Prize, το παγκόσμιας εμβέλειας κίνημα για κοινωνική επίδραση, έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας! Είστε έτοιμοι να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής πρωτοβουλίας;
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στον τοπικό διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας On Campus Hult Prize Competition.
Αναζητούμε δυναμικούς εθελοντές που θα βοηθήσουν στην οργάνωση του τοπικού μας διαγωνισμού. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνεισφέρετε ενεργά στη δημιουργία ενός γεγονότος που έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές και να επηρεάσει θετικά την κοινότητα.
Παράλληλα, καλούμε ομάδες φοιτητών από 2 έως 4 άτομα, με πρωτοποριακές ιδέες για κοινωνική επιχειρηματικότητα που στοχεύουν στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε τη δύναμη των ιδεών σας και να συνεισφέρετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Συμμετοχές, ιδέες, πάθος: όλα είναι ευπρόσδεκτα στο Hult Prize! Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της παγκόσμιας κίνησης που αλλάζει τον κόσμο μέσα από την κοινωνική επιχειρηματικότητα.
Κάντε την αίτησή σας τώρα!

 

 

Στην παρακάτω φόρμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές έως 8/11/2024 καθώς και οι ενδιαφερόμενες ομάδες έως 29/11/2024.
Η νικήτρια ομάδα του τοπικού διαγωνισμού περνάει στην επόμενη φάση του διεθνή διαγωνισμού (SUMMITS), όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το έπαθλο $1.000.000.
Ανυπομονούμε να δούμε τις ιδέες σας και τη συμμετοχή σας σε αυτό το συναρπαστικό γεγονός! Τα έξοδα μετακίνησης της νικήτριας ομάδας καθώς και η καθοδήγησή των ομάδων καλύπτονται από το Πανεπιστήμιο. Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό: https://www.hultprize.org/

 

Με εκτίμηση,
Οργανωτική Επιτροπή Hult Prize UoWM hultprize@uowm.gr