Ορκωμοσία αποφοίτων Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία αποφοίτων Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2024, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης ΖΕΠ στην Κοζάνη. Η ακριβής ώρα της τελετής θα ανακοινωθεί αργότερα. Καλούνται οι φοιτητές / οι φοιτήτριες, που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, να υποβάλλουν αίτηση για ορκωμοσία μέσω της εφαρμογής φοιτητολογίου UniverSIS, από 24-10-2024 μέχρι και 01-11-2024. Οδηγίες για τη διαδικασία υπάρχουν στον σύνδεσμο:

 

Κάθε φοιτητής / φοιτήτρια πρέπει να ελέγξει τα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών που ακολουθεί και να καταθέσει στη Γραμματεία του Τμήματος:
  • Την ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) σε φυσική μορφή. Αν αυτή έχει απωλεσθεί, ο φοιτητής/η φοιτήτρια θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά (στο chemeng@uowm.gr) Υπεύθυνη Δήλωση απώλειας (μέσω gov.gr).
  • Υπεύθυνη Δήλωση (μέσω gov.gr) ηλεκτρονικά (στο chemeng@uowm.gr) ότι δεν έχουν εκκρεμότητες με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος. Η Γραμματεία θα διασταυρώσει τη δήλωση με την Υπηρεσία της Βιβλιοθήκης.
  • Υπεύθυνη Δήλωση (μέσω gov.gr) ηλεκτρονικά (στο chemeng@uowm.gr) με τα μαθήματα που επιθυμεί να αλλάξει χαρακτηρισμό (από Γενικής Επιλογής σε Επιλογής Κατεύθυνσης και το αντίστροφο) ή/και που δεν θα προσμετρηθούν στον υπολογισμό του Διπλώματος.
  • Το αποδεικτικό κατάθεσης του παραβόλου 20€ για την έκδοση Παπύρου, ηλεκτρονικά (στο chemeng@uowm.gr). Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR7401103770000037754073973
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: [ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ]_ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ ΕΛΚΕ 80677_ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΑΠΥΡΟΥ