Την Πέμπτη 23/10, ώρα 12:30 με 14:00 θα γίνει διάλεξη από τον κ. Χρήστο Μουρτζιόπουλο, χημικό, Διευθυντή Διασφάλισης ποιότητας και έρευνας & ανάπτυξης της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ- ΣΤΑΘΗΣ ABEE. Η διάλεξη θα γίνει στα πλαίσια του μαθήματος Βιομηχανικές χημικές τεχνολογίες. Ο κύριος Μουρτζιόπουλος ειδικεύεται σε θέματα χημείας τροφίμων, ασφάλειας τροφίμων, στην θεματική ενότητα της ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης με έμφαση στην ορθολογική χρήση μέσων φυτοπροστασίας, στην εφαρμογή συστημάτων HACCP, ISO 9001, ISO 14001, IFS & BRC, σε σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στα τρόφιμα, σε θέματα βέλτιστης ανάπτυξης διεργασιών παραγωγής, καθώς επίσης και στα υλικά συσκευασίας που προορίζονται για τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα στις συνεξοθημένες πολυστρωματικές πολυολεφίνες.
Η διάλεξη θα γίνει στην αίθουσα ΒΠ1.11.
Ο διδάσκων
Κώστας Καλογιάννης