Διάλεξη από στελέχη της εταιρείας ΤΙΤΑΝ σχετικά με τις διεργασίες παραγωγής τσιμέντου

Στα πλαίσια του μαθήματος Βιομηχανικές Χημικές Τεχνολογίες του Τμήματος Χημικών Μηχανικών θα δοθεί διάλεξη από την εταιρεία ΤΙΤΑΝ πάνω στις διεργασίες παραγωγής τσιμέντου. Η διάλεξη θα καλύψει την εφοδιαστική αλυσίδα της βιομηχανίας, από τις πρώτες ύλες μέχρι τα τελικά προϊόντα, τις διεργασίες του διαγράμματος ροής της βιομηχανικής παραγωγής και τις προκλήσεις του μέλλοντος όσον αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων και διεργασιών στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας.
Η εταιρεία ΤΙΤΑΝ έχει εξελιχθεί σε διεθνή παραγωγό τσιμέντου και δομικών υλικών που εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω ενός δικτύου 14 εργοστασίων κλίνκερ-τσιμέντου και τριών μονάδων άλεσης τσιμέντου. Ο Όμιλος διαθέτει επίσης λατομεία, μονάδες έτοιμου σκυροδέματος και άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής και απασχολεί περίπου 5.400 εργαζομένους.
Η διάλεξη θα δοθεί από τον κ. Νεοκλή Μανάρη (Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου) μαζί με την κα Λυκοκώστα Θεοδώρα (Χημικός Μηχανικός). Η διάλεξη θα δοθεί στο αμφιθέατρο (αίθουσα ΑΠ1_8) της Πανεπιστημιούπολης ΖΕΠ Κοζάνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 3/11/2023 στις 11:00.