Διάλεξη από την εταιρεία Πέττας στις 15-12-2023 και ώρα 11:00

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Βιομηχανικές Χημικές Τεχνολογίες” θα δοθεί διάλεξη από την εταιρεία Πέττας σχετικά με τις διεργασίες παραγωγής βιοντίζελ. Η διάλεξη θα επικεντρωθεί στη παραγωγική διαδικασία του βιοντίζελ καθώς και στη διαχείριση των παραπροϊόντων.

Η εταιρεία Πέττας δραστηριοποιείται σήμερα σε δύο σημαντικούς τομείς: παραγωγή φυτικών λιπών για τη βιομηχανία τροφίμων και πρώτες ύλες για την αγορά αρτοποιίας. Η εταιρεία παράγει πλέον εξειδικευμένα προϊόντα που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών στις δύο πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις της στην επαρχία της Αχαΐας, ενώ το ισχυρό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης παρέχει λύσεις στις νέες απαιτήσεις που δηλώνει η βιομηχανία τροφίμων στην οποία απευθύνεται κυρίως η P.N.P. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει εισέλθει στην αγορά παραγωγής βιοντίζελ με μονάδα δυμανικότητας 120.000 τόνων ανά έτος.

Η διάλεξη θα δοθεί στην αίθουσα ΒΠ1_10 στην Πανεπιστημιούπολη ΖΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τη Παρασκευή 15-12-2023 στις 11:00