Διάλεξη του Δρ. Σπύρου Ι. Κιαρτζή στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογίες Υδρογόνου»

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 3/4/2024 στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και στα πλαίσια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογίες Υδρογόνου» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί προσκεκλημένη διάλεξη του Δρ. Σπύρου Ι. Κιαρτζή με θέμα: “Challenges of Energy Transition: Investing in RES and H2”

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom με τα ακόλουθα στοιχεία:

Ο Δρ. Σπύρος Ι. Κιαρτζής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έλαβε το Δίπλωμα και παρουσίασε τη Διδακτορική Διατριβή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής καθώς και το Πτυχίο του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA). Εργάζεται στον Όμιλο HELLENiQ ENERGY (πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ), όπου σήμερα είναι Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «Ενεργειακή Πύλου-Μεθώνης ΑΕ» ιδιοκτήτριας του ομώνυμου αιολικού πάρκου καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης ElpeFuture. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ELPEDISON ΑΕ» και της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΕ» και των θυγατρικών της. Κατά το παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί στην μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή τεχνικών έργων, ιδιαίτερα στο χώρο του Αγίου Όρους ενώ έχει διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.