Δράση της ΜΥΦΕΟ: Λέσχη Βιβλίου

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)», και σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνουμε την διοργάνωση ΔΥΟ επόμενων συναντήσεων της «Λέσχης Βιβλίου»:

1) Μία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.

2) Και μία ακόμα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 2 μ.μ. με 4 μ.μ. στο κτίριο του Πανεπιστημίου που βρίσκεται στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου στον 1ο όροφο, στην πόλη της Κοζάνης.

Το βιβλίο, το οποίο θα συζητηθεί και στις δύο συναντήσεις, είναι το «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Αμερικανίδας συγγραφέα Χάρπερ Λι. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο myfeo.psy.koz@uowm.gr αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμό τους και την Ημερομηνία που τους/τις βολεύει να έρθουν.

Σεψά Ελπίδα, Msc Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Ψυχαναλυτικής Κατεύθυνσης Ψυχολόγος στη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Διεύθυνση: Πάρκο Αγίου Δημητρίου, 1ος όροφος Κοζάνη, τ.κ. 50100
Τηλ.: 2461056275