Πρόσκληση στη δράση ανοιχτής καινοτομίας Confluence – Driving Innovation Together

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δράση ανοιχτής καινοτομίας, Confluence – Driving Innovation Together, σκοπός της οποίας είναι η εύρεση καινοτόμων ομάδων ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις  που θα τεθούν από πολυεθνικές βιομηχανίες ALUMIL, ISOMAT και KLEEMANΝ. Η δράση διοργανώνεται από τα κέντρα ικανοτήτων Architectural Aluminum Academy και I4byDesign. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση  για την εναρκτήρια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., στο αμφιθέατρο «Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης» στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της εκδήλωσης.

Εγγραφή για συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://confluence-challenge.net/register-for-info-day

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση και τις προκλήσεις (challenges) των εταιρειών στον σύνδεσμο: https://confluence-challenge.net/

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Α. Μπάρτζου (Τηλ: (+30) 2316 022310,  a.bartzou@aluminiumacademy.com).

Με εκτίμηση,
Technology Transfer Office